97 32 54 55
specialist@ingvest.dk

Historien:

Søren Hundahl (medejer):
Ingeniørkontor Vest blev grundlagt den 1. maj 1991, hvor min far og jeg startede op. Det var en god sammensætning af erfaring og ny viden om teknologi indenfor maskinkonstruktion og stålkonstruktioner. Vi er nu 12 ingeniører/teknikere ansat, som betjener et stort spekter af kunder.

Vi havde en plan om, at vi skulle skaffe vores omsætning hos små smede i Vestjylland, som vi skulle hjælpe med konstruktion og beregning af forskellige maskiner. Vi måtte ret hurtigt sande, at opgaverne mest kom fra mellemstore maskinfabrikker, der i forvejen har en konstruktionsafdeling, som har behov for kapacitet og knowhow.

De opgaver vi udfører er inden for mange forskellige brancher og områder, men kan deles op i 3 hovedområder: specialmaskiner, stålkonstruktioner og dokumentation. Fælles for alle tre områder er, at vi udfører arbejdet på et højt niveau og med de nyeste CAD programmer.

Den 1. oktober 2011 gik min far på pension – han havde rundet 70 år, så han syntes, han havde opfyldt værnepligten, og samtidig gik Peter Tolstrup ind som medejer af Ingeniørkontor Vest A/S. Vi ejer i dag hver 50% af firmaet. Peter har tilført firmaet et løft inden for maskiner og beregninger, da han tidligere har været konstruktionschef inden for både transportmateriel og maskiner til træindustrien.

Peter og jeg har i forbindelse med generationsskiftet lavet en forretningsplan, hvor vi har sat nogle mål op for den kommende udvikling af Ingeniørkontor Vest. Vi har blandt andet et mål om en stigning i omsætning på 25 % om året. Ingeniørkontor Vest opnåede i 2013 prisen "Årets Gazelle".

Ingeniørkontor Vest er parat til også i fremtiden at hjælpe virksomheder med mange spændende opgaver.

 

Vi hjælper dig med konstruktion af specialmaskiner, stålkonstruktioner og dokumentation

SPØRG EN SPECIALIST

Vi har specialister netop indenfor din branche